top of page
Search

Jeg har et svagt punkt for hingste…


Jeg har i øjeblikket et par hingste i træning her på gården, og jeg må indrømme, at jeg altid er begejstret for at arbejde med hingste!


Flere og flere af mine kollegaer tager ikke hingste i træning, og det er der flere grunde til. En kan være at hingste som oftest skal bruge mere plads, da de ikke bare kan integreres i en eksisterende flok. En anden grund kan være af helt praktisk karakter som hegn, der skal være højere end 160 cm for at forhindre uheldige bedækninger.


Her på gården er rammen indrettet til det formål at kunne træne hingste. Jeg har en bred erfaring med at træne hingste og har aldrig oplevet, at de er hverken sværere eller lettere at træne end alle andre heste.


Metode

Hingstene på min gård bliver trænet med præcis samme metode og helt fri som alle hestene, og det virker!


Som med alle heste skal der tages hensyn til hestens udvikling i træningsprocessen. Træneren skal være lydhør over for hestens fysiske udvikling og over for hestens mentale tilstand, således at resultatet af træningen bliver så fyldestgørende som muligt for både hingst og ejer.


Det giver mig altid en stor tilfredsstillelse og glæde, når jeg ser en hingst følge sin ejer uden snor eller nogen former for tvang, mens 7 vilde hopper vrinsker og skriger på folden lige ved siden af.

Væk med hingstekæde og ind med anerkendende lederskab!


The Horse Rider’s Journal

Jeg tager i Påsken til England for at træne PRE hingste på gården Lomonds Stallions. Og for at deltage i en artikel til The Horse Rider’s Journal.

Glæder mig til at dele den seance med jer alle


Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page